Wednesday, October 7, 2009

it doesn't work like that!



...zamanda gecmise yolculuk yapilir, hatta oyle hissedersin ki sanki Kryptondan dunyaya gelmissindir..elinde sinirsiz guc. Ne yapacagini, nerede kullanacagini bilemezsin ilk.
Maymun istahli bir halin vardir. Plan cok basittir halbuki, Biff gibi once almanac ele gecirilecek sonra futbol maciydi, at arisiydi tum spor musabakalarinin tahminleri ile zengin olunacaktir. Eh ortada intikam alinacak Marty McFly da yoktur, zaten sen de Biff gibi kotu degilsindir sadece almanac fikrini araklamissindir.

Kucukken Bubikoglu ile evlenmekten sonra ikinci sirada geliyordu bu hayalim.. ne zaman 70lerden bir film izlesem, o zaman cebimdeki para durumuna gore artik 5 bin, 10 bin hatta babama borclanmayi dusunurdum 100-200 bin, nasilsa zengin olucam 70 lere o parayla gidince e geri oderim!

Isin asli oyle degil halbuki, hep o kadar kolay diye dusunuyorsun..simdi bile dizide, filmde..yuzunde olasiliklarin verdigi heyecanla karisik bir tebessum... sonra malum kisi malum replik "it doesn't work like that!" ...


Su anda boyle hissediyorum iste!

En iyisi mraz'dan ah la la la la la life is wonderful ah la la la la la life goes full circle esliginde yari deli yari filozof mutlu olarak dolanmak.

1 comment:

Anonymous said...

Hem cok sey anladim hem hicbirsey.
Birsey var ki seni seviyorum cocuk don artik ve o sarkidaki gibi life is wonderful gercekten de , sen hep iyi hisset emi!:)