Sunday, March 29, 2009

365


Bir sene biraz gorece, bazen cok uzun bazen degil. Neticede gecti...soyle ufaktan Lax'e alalim santi'yi tekrar, guvenlik sonrasi anons esliginde cikis kapisina tipis tipis yurusun. Bu sefer macera ayni ulkede ama baska bir eyalet ve sehirde devam edecek umarim. Ilim irfan dolu bir yil oldu ve tabi bunun yaninda irili ufakli, cogunlugu guzel hayat tecrubeleri.
LA'i sevdim, onun da bana kani kaynamadi degil her hareketinden belliydi. Arada bi sure gorusmeyelim, ozlem, ara sira ayrilik iliskiye iyi gelir, canli tutar diyenlere uyduk kisa birliktelikler yasadik baska sehirlerle de...olan oldu... san franciscoda kalbimiz, san diegoda aklimiz kaldi! Sonra bir turlu toparlayamadik, eskisi gibi olmadi...seviyorduk ama birseyler eksikti hep, derken ayrilik geldi catti. O havasini, suyunu, beachlerini, insanlarini, hollywood'u, beverly hills'i, imkanlarini hatirlatirken ben coktan uzaklasmistim..biraz daha devam ederse ikna edecekti cunku!
Simdi biraz daha tutucu, dogal guzellikleri on planda, kislari bembeyaz ve pek cok bilinmezi olan bir sevgiliye dogru adimlar...eh olsundu, kesif ruhumuzda var idi anasini satayim! ;)
Haydi hayirlisi.

1 comment:

Anonymous said...

bir hafta oluyor bunu okuyalı
sonra daldım gitti birsürü şey düşündürdün bana
sen nasıl birşeysin bu nasıl bir yazı....
yok yok sen dön artık!
GH