Wednesday, November 18, 2009

bir tek seeen



Yazacak cok sey var, vakit yok. Hemen hepsi incir cekirdegi kivaminda da olsa, hatta bazilari ciddi boyutta sacma da olsa yazasi geliyor insanin.
Hemen o zaman bugunun akisiyla baslayalim.
Artik kis buraya iyice geldi, sabah kalktigimda -6 ile basliyorum gune. Gecen haftasonu kalktigimda bembeyazdi heryer ve muhtesem bir kar yagiyordu neyse bunlara bir ara donerim yine. Bugun de basladik gune saat 6:00, duydugum gitar sesi ruyadan mi kalma gercek mi? Sanirim gercek..yuh! Ogleden hemen once Istanbul'dan gelen canli baglanti once senlendirdi ortaligi biraz, bazi hinzirlarin eve duzenledigi baskin! Aksam isten ciktim sonra bir iki kitap bakicam, kahve falan icin bir yere gidiyorum arabayla, klasik bagira cagira sarki pozisyonundayim. Neden sonra farkettim yandaki arabadan gelen el kol hareketlerini, bana el ediyor birileri.. iki kiz belli ki gorduler beni o halde, ben baktigim anda bunlar da baslamaz mi deli gibi dansetmeye.. o ilk saniyede gorunuste gayet cool olan durus gitti ve inanilmaz komik ve eglenceli bir dans basladi. Eh ben de simdi kizlar o kadar emek sarfetmis, ortada koreografi var, yaraticilik var, eee tamam guzel olmalarinin da etkisiyle ben de ayni sekilde olaganca sapsallikla karsilik verdim ve bu arada yavas da gitmiyoruz 100 falan var en az... bu sekilde 4-5 dakika devam ettikten sonra her guzel seyin bir sonu vardir dedik, tadinda birakalim dedik yani el isaretleriyle ima ettik en azindan ve sapmis oldular kendileri cikistan.. (erkek okuyucunun kafasinda ani beliren soruya cevap - hayir takip etmedim!:)
Daha sonraki kitap-kahve fasli da ayni tat ve ilginc diyaloglar esliginde gecti neyse cok onemli olmayan bu olaylar serisi gunun keyifli, eglenceli ve abidik gubidik gectigine altyapi olusturmak uzere anlatildi.
Bu keyifle eve donerken guzel bir somon aldim, super de pisirdim valla hazir eften puften bi post oluyor megaloman esintiler de tasisin! Neyse efem salata falan muazzam :P eh bu seferlik sarabi bosayip uzun zaman sonra bira iyi gider dusuncesiyle tam aslinda fish&chips aksami olmus oldu ki ne de guzel oldu... taa ki aylardir dinlenmeyi -tadina varilacak bir zamanda dinlenmeyi- bekleyen album icin play tusuna basana kadar...
Ne yaptin ama simdi oldu mu bu dedim bogazimiza dizildi lokmalar, cevap gelmedi...

his hala ayni da, yol hala ayri mi?

7 comments:

Anonymous said...

oh.. kendime geldim okuyunca.. uzun zamandir boyle postlarina hasret kaldiydik :)

Kim?
Nuri

santi said...

sen iste bu blogu sana kapatayim sirf :P Ayrica cok buyuk hareketlerin var senin :)

Neyim?
Nurim

Unknown said...

dinlendim çok :)

santi said...

san sarki misin? :)

Anonymous said...

Yorum yazsam mi ki? Yok yok yazmayayim, boyle kalsin. Acaba bloglar da iphone gibi dusunceleri okuyabiliyor mudur? Hic sanmam. Bu sefer yirttim bence.

santi said...

Hic bir yere yirttigin yok!
Ayrica ctesi telefon calmadi...

Anonymous said...

Sana layik bir sey olmadi da ondan. ;)