Monday, March 8, 2010

bin yildiz



Yillar gecse de ustunden bu kalp seni unutur mu demiyorum, aylaaar gecse de yillaaar gecse de bir omur boyle surse de ben seni unutamam da demiyorum, ya da yillar sonra yillar sonra yillar sonra yine eskisi gibi de demiyorum..
Demeye calistigim.. sanirim 14 sene gecmis uzerinden bu sarkinin, 15 sene ise sibelalas'in hayatima girmesinden. Biraz da hakli sekilde abartarak belki de sezenden sonraki kusaktan en onemli sahislardan bir tanesi benim icin.
95,96 ve 98 de cikarttigi uc albumdeki buyulu sibelalas dunyasi ve icinde kaybolmak, melankoli yeniden ve tebessum herseye ragmen.. Bunu soylerken adam ve birkac tane klip sarkisindan bahsetmiyorum, onlari herkes biliyor esas sakli cennet digerleri.. cicek, aglama, bende hukum sur.. neyse hepsini saymaya baslamadan duralim.
Hazir Oscar'a dakikalar kala sinema dunyasindan bir ornekle durumu ortaya koyalim. Ilk nereden cikti, fiziksel benzerligin de etkisi var mi bilmiyorum ama sibelalas herzaman Turk Popunun Winona Ryder'i benim icin. Winona nasil herzaman Winonaysa, son zamanlarda ortaliklarda fazla gozukmese de, adi zamaninda tatsiz olaylara da karissa bir tane Winona Ryder var (hastasi olan pek sevdigim bir kardesime sevgilerle). Hayir Johnny Depp'ten de iyi bilecek degilsiniz herhalde, biz de birsey biliyoruz da konusuyoruz! :) O zaman Johnny kardesimin de zamaninda vucuduna kazidigini ben bu sefer dovme yaptirmadan 'sibelalas forever' diyorum!

yuregim gayret hadi gel yine sen sabret yeni evler var elbet...

4 comments:

Anonymous said...

arkadasim niye giriyorsun bu tip toplara... Allah Alllaahh!! :))

Nuri

dalvey said...

"...bir tane Winona Ryder var (hastasi olan pek sevdigim bir kardesime sevgilerle)" kısmını üzerime alınabilir miyim ?

Büyü bozuldu dünya yalan içimde bir şeytan durmadan...

santi said...

Ben tekmeye kafa uzatan adamim bu toptan kacar miyim hic :)

Hmm yok bu diger bir kardesim icindi bir ustteki yorumun sahabi.. hem senin olayin Charlize, birak baskalarinin seysini :P

dalvey said...

kinayeli !