Saturday, November 16, 2013

the way way back

Feel good movie arsivimize ekledik. Bazen içinde bulunduğun durumdan kötüsünü görüp şükretme, bazen iyisinin çok yakında olduğunu görme ve rahatlama, bazen birebir aynısı ve sırıtık şaşkınlık, bazen çok alakasız bir hikaye ama tanıdık yerler, ya da e şıkkı. Nedenlerinden çok nasıl hissettirdiğinin bir kez daha önemli olduğu, rahat, doğal, sıcak bir akış. Hiç ahım şahım bir senaryo değil aslında diyerek The Descendantsla Oscar kazanmış adamları bir batırayım ki hem yazmış hem yönetmişler, bir de üstüne az ama öz oynamışlar filmde. Sam Rockwell başta her rol cuk, Steve Carell'ı da ilk defa bu kadar itici görmek de cabası. Sıcacık, adeta youtubeda kedi videosu izler gibi.. şaka şaka, asla! :)
Güzel işte, beklenti yapmayın, izleyin.
Bon appetit! Yok yok Gesundheit.. yok o da değildi Javier Bardem.. bu da olmadı. Hah Karpal Tünel! Yani anı yaşayın, karpal anı demek, tünel yaşayın latincede!
:P
 

1 comment:

hande sonmez said...

burada bir hayat belirtisi düz giden çizgide bir top noktası olmuş. kimseler bilmez buralar dutluktu ama dutluk kalmasın:) filmi kayda aldım merak ettim teşekkür de eder miyim Santi?

Yours, idgie